Naadloze aansluiting of gapend gat? Erkenning van WHOA uitspraken onder de Brussel 1 bis Verordening en de Insolventieverordening

23 november 2021

Wanneer: 23 november 2021, 16:30-18:00
Waar: TBA
Voertaal: Nederlands
Aanmelden: leden: via de aanmeldlink per e-mail, niet-leden: via het contactformulier op deze website

Op 23 november 2021 zal de NVRII onder aanvoering van professor Reinout Vriesendorp en professor Michael Veder het debat aangaan over de erkenningsmogelijkheden van WHOA-uitspraken onder de Brussel 1 bis Verordening en de Insolventieverordening. Dit gebeurt onder het voorzitterschap van Elsbeth de Vos, (senior) rechter bij de Rechtbank Amsterdam en lid van de WHOA-pool. De bijeenkomst zal naar verwachting in persoon plaatshebben en zal dan worden afgesloten met een borrel.
 
De leden ontvangen spoedig een uitnodiging met aanmeldlink en nadere toelichting op het programma.

Wil jij ook lid worden van NVRII?

Lid worden