NVRII Jaarvergadering 10 november 2016

NVRII Lustrumjaarvergadering 10 november 2016: Universele werking voor niet-EU insolventies?
De Nederlandse Vereniging voor Rechtsvergelijkend en Internationaal Insolventierecht (NVRII) organiseert haar zesde jaarvergadering op donderdag 10 november 2016 in Amsterdam.

Het onderwerp van deze lustrumjaarvergadering zal zijn: “Universele werking voor niet-EU insolventies?”. Als gevolg van de aangekondigde Brexit is het van steeds groter belang welke gevolgen in Nederland worden toegekend aan insolventieprocedures die zijn geopend in niet EU lidstaten. Dit onderwerp staat centraal in het preadvies dat door mr.dr. André J. Berends is geschreven voor de lustrumbijeenkomst van de NVRII. Tijdens deze bijeenkomst zal nader worden stilgestaan bij de vele interessante vragen die de doorwerking van niet EU insolventies oproept. Verdere sprekers zijn mr. Jasper Berkenbosch en mr. Marie-Jose Geradts.

Praktische informatie:

Tijd: Donderdag 10 november 2016 15.00-19.00

Locatie: Kantoor Jones Day, Concertgebouwplein 20, 1071 LN Amsterdam

Voertaal: Nederlands

Kosten: NVRII leden € 75; niet-leden € 125. Studenten hebben gratis toegang tot de bijeenkomst. Het bedrag is inclusief het concept-preadvies, dat voor 10 november aan de deelnemers wordt verstuurd, en het daarna uit te geven boek.

Registratie: Om facilitaire redenen is inschrijving verplicht.  Dit is mogelijk tot uiterlijk 9 november 2016. Inschrijven kan voor leden  via Basenet. Hiervoor ontvangt u een aparte uitnodiging per-email. Niet-leden en studenten kunnen zich via het emailadres info@nvrii.nl aanmelden.

Download flyer

Wil jij ook lid worden van NVRII?