Het Richtlijnvoorstel tot Harmonisatie van Bepaalde Aspecten van het Insolventierecht:
The Emergence of Convergence?

 

De Nederlandse Vereniging voor Rechtsvergelijkend en Internationaal Insolventierecht (NVRII) en het Tijdschrift voor Insolventierecht (TvI) van Wolters Kluwer organiseren op 24 mei 2023 een symposium in de monumentale kapel van Hotel Arena (klik hier voor het programma en verdere informatie). Vooraanstaande Nederlandse wetenschappers en praktijkbeoefenaren zullen onder het dagvoorzitterschap van prof. Frank Verstijlen hun visie geven op de verschillende onderdelen van het richtlijnvoorstel, vooruitlopend op hun bijdragen in de TvI-editie die aan het richtlijnvoorstel zal zijn gewijd.

Ter voorbereiding op het symposium kunnen de prepublicatie versies van deze bijdragen vanaf heden worden gedownload via link.

 

 

 

Wil jij ook lid worden van NVRII?